μυστικότητα

 

Τελευταία ενημέρωση: 17 Αυγούστου 2018

Το απόρρητο σας είναι σημαντικό για την εταιρεία που δημιουργεί και πωλεί το Trackimo Inc ( Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ , WE ή OUR τα προϊόντα TrackiSafe και παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της TrackiSafe.
Αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενσωματώνεται με παραπομπή στο TrackiSafeTerms of Service. Αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναπτύχθηκε έτσι ώστε να ξέρετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας. Διαβάστε την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να εξοικειωθείτε με τις πρακτικές απορρήτου μας. Αν έχετε ερωτήσεις, ενημερώστε μας ανοίγοντας ένα εισιτήριο υποστήριξης στη διεύθυνση https: //trackimo.zendesk. com / hc / en-us / αιτήσεις / νέα
ή με την αποστολή επιστολής στη διεύθυνση που αναφέρεται στο τέλος αυτής της Δήλωσης Απορρήτου.

Αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τη μεταχείριση των πληροφοριών που συλλέγει η ΕΤΑΙΡΙΑ στον ιστότοπο όπου δημοσιεύεται αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και σε ορισμένα από τα προϊόντα και τις εφαρμογές μας.

Οι ιστότοποι των συνεργατών μας μπορούν να διέπονται από πρακτικές απορρήτου διαφορετικές από αυτές που εκτίθενται παρακάτω. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τη δήλωση απορρήτου για κάθε σχετικό δικτυακό τόπο που επισκέπτεστε. Επιπλέον, οι χρήστες ορισμένων προϊόντων και εφαρμογών μας διαθέτουν δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που είναι συγκεκριμένα για αυτά τα προϊόντα και τις εφαρμογές – σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτές οι δηλώσεις απορρήτου συμπληρώνουν και πρέπει να διαβάζονται σε συνδυασμό με αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η συσκευή TrackiSafe δεν προορίζεται να αγοραστεί ή να ενεργοποιηθεί από άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών. Όταν ένας γονέας και / ή ένας νόμιμος κηδεμόνας αγοράζει μια συσκευή για χρήση από ένα παιδί και για να εντοπίσει ένα παιδί, ο γονέας αναγνωρίζει ότι:

 1. Δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στις ρυθμίσεις, όπως το πλήρες όνομα, καμία προσωπική πληροφορία που να προσδιορίζει ποιος πραγματικά είναι το παιδί. Γονέας: Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης, αποκλείστε την προσωπική ταυτοποίηση πληροφοριών κάτω των 13 ετών, όπως η ηλικία κτλ.
 2. Αυτή η συσκευή είναι αποκλειστικά για τους γονείς ή για τη χρήση του κηδεμόνα του παιδιού.
 3. Αυτές οι προσωπικές πληροφορίες τοποθεσίας που διαβιβάζονται στην ΕΤΑΙΡΙΑ ανήκουν και ελέγχονται αποκλειστικά από τους γονείς και όχι από το παιδί ηλικίας κάτω των 13 ετών.

Οι ιστότοποι δεν συλλέγουν συνειδητά προσωπικά στοιχεία από παιδιά κάτω των 13 ετών χωρίς γονείς ή τη συγκατάθεση του κηδεμόνα του παιδιού. Αν μάθουμε ή ενημερώσουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί κάτω των 13 ετών χωρίς τους γονείς ή τη συγκατάθεση του κηδεμόνα του παιδιού, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω https: // trackimo.zendesk.com/hc/en-us/requests/new

1. Πληροφορίες Η ΕΤΑΙΡΙΑ Συλλέγει
Στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο όρος “Προσωπικές Πληροφορίες” σημαίνει κάθε πληροφορία που αφορά ένα φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να εξακριβωθεί. ένα αναγνωρίσιμο άτομο είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να εντοπιστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε όνομα, αριθμό αναγνώρισης ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, πληροφορίες τοποθεσίας, διεύθυνση IP ή μοναδικό αναγνωριστικό που έχει εκχωρηθεί σε κάθε συσκευή TrackiSafe. Συγκεκριμένα, συλλέγουμε από εσάς τις ακόλουθες πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν Προσωπικές Πληροφορίες.

  • A. Κάνω μια παραγγελία

   1. Στοιχεία επικοινωνίας
   Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να δώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα επώνυμο και μια διεύθυνση αποστολής.
   1. Payment Information
   Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στον ιστότοπό μας, θα χρειαστεί να δώσετε πληροφορίες πληρωμής, όπως ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας ή του PayPal. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές μας.

  • B. Εγγραφή για την εφαρμογή για κινητά

   Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για υπηρεσίες στην εφαρμογή TrackiSafe. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να δώσετε το επώνυμό σας. Δεν σας εντοπίζουμε προσωπικά σε άλλους χρήστες ή δεν διαθέτουμε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο που θα μπορούσαν να σας αναγνωρίσουν χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

  • C. Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

   Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό TrackiSafe, ενδέχεται να μπορείτε να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης τρίτου μέρους (“Κοινωνικό Δίκτυο”), όπως το Facebook ή το Twitter. Εάν αποφασίσετε να αλληλεπιδράσετε με ένα Κοινωνικό Δίκτυο όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, έχουμε τη δυνατότητα να συλλέξουμε Προσωπικές Πληροφορίες που έχετε ήδη δημοσιοποιήσει στο λογαριασμό σας στο Κοινωνικό Δίκτυο. Μπορείτε να διαχειριστείτε αυτές τις πληροφορίες στις ρυθμίσεις απορρήτου για κάθε κοινωνικό δίκτυο.

  • D. Πληροφορίες από τη χρήση των Υπηρεσιών σας

   1. TrackiSafe ID, όνομα και φωτογραφία
   Όταν ενεργοποιείτε μια συσκευή TrackiSafe χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TrackiSafe, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής TrackiSafe (ή το TrackiSafe ID) θα συσχετιστεί με το λογαριασμό σας. Εάν επιλέξετε να ονομάσετε τη συσκευή σας TrackSafe ή να προσθέσετε μια φωτογραφία της, αυτές οι πληροφορίες θα συσχετιστούν επίσης με το λογαριασμό σας.

   1. Πληροφορίες τοποθεσίας
   Το TrackiSafe έχει σχεδιαστεί για να σας ενημερώνει για τα αντικείμενά σας. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να συλλέγετε δεδομένα σχετικά με την τοποθεσία σας. Χρησιμοποιούμε τον όρο “Τοποθεσία”
   Πληροφορίες “για να ανατρέξετε στα συνδυασμένα δεδομένα τοποθεσίας του τηλεφώνου ή της συσκευής σας και των συσκευών σας TrackiSafe.

   Ενώ η συσκευή λειτουργεί, μεταδίδει περιοδικά τις πληροφορίες θέσης της. Αυτό μας επιτρέπει να εμφανίζουμε τη συσκευή στον χάρτη σας, την τελευταία θέση που είδε η συσκευή σας TrackiSafe από τη συσκευή σας. Είναι ένας από τους πρωταρχικούς τρόπους με τους οποίους το TrackiSafe σας βοηθά να βρείτε τα χαμένα σας αντικείμενα.

   Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, τηλέφωνο ή άλλη συσκευή για να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας ή το κέντρο βοήθειας, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση IP αυτού του υπολογιστή ή συσκευής για να προσδιορίσετε μια τοποθεσία κατά προσέγγιση. Το κάνουμε αυτό ώστε να σας προσφέρουμε μια καλύτερη, πιο προσωπική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.
   Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες της τοποθεσίας σας για να παρέχουμε τις Υπηρεσίες και ενδέχεται να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες της τοποθεσίας σας για την προώθηση των Υπηρεσιών ή την παροχή των προσφορών σας. Ωστόσο, οι πληροφορίες τοποθεσίας σας δεν κοινοποιούνται ποτέ σε άλλους χρήστες, εκτός εάν επιλέξετε να τις μοιραστείτε μέσω των Υπηρεσιών μας.

  • E. Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των Υπηρεσιών Υποστήριξης της ΕΤΑΙΡΙΑΣ

   Παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό μας, υποβολή αιτημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταγραμμένες εξερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και απευθείας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Συλλέγουμε οποιεσδήποτε Προσωπικές Πληροφορίες που μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε στην ομάδα φροντίδας πελατών μας κατά τη διαδικασία. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση αλληλογραφίας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών τοποθεσίας, για να χειριστούμε το αίτημα υποστήριξης και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

   Χρησιμοποιώντας τη συσκευή TrackiSafe καταλαβαίνετε ότι:

   1. Η ΕΤΑΙΡΙΑ βεβαιώνει ότι η απόκτηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων θα γίνεται αυστηρά σύμφωνα με όλες τις νομοθεσίες προστασίας δεδομένων.
   2. Ο χρήστης κατανοεί ότι η ΕΤΑΙΡΙΑ είναι σε θέση να παρέχει μόνο τις υπηρεσίες της εάν ο χρήστης συμφωνεί με την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
   3. Τα δεδομένα θέσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την προσφορά πρόσθετων υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, τα δεδομένα μπορούν επίσης να αποκαλυφθούν στους εταίρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Ανώνυμα δεδομένα θέσης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από την ΕΤΑΙΡΙΑ για την αποθήκευση, επεξεργασία και διαβίβαση σε τρίτους πληροφοριών σχετικά με περιστάσεις σημαντικές για σκοπούς πλοήγησης και για συναφείς σκοπούς (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, όγκου επισκεψιμότητας). Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα χρήστη και τα δεδομένα θέσης θα μεταβιβάζονται μόνο σε τρίτους εάν αυτό απαιτείται για νομικούς λόγους ή εάν αυτά τα τρίτα μέρη εκτελούν υπηρεσίες ή ενέργειες για λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, όπως η λειτουργία της πλατφόρμας της ΕΤΑΙΡΙΑΣ διακομιστές τρίτων κατασκευαστών.
   4. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να χρησιμοποιεί αυτόματα συστήματα επικοινωνίας, όπως e-mail, για την άσκηση δραστηριοτήτων μάρκετινγκ. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε επαφή που γίνεται για λόγους μάρκετινγκ.
   5. Μετά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα Trackisaafe, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν το δικό τους προφίλ.
   6. Επιπλέον, οι χρήστες ενδέχεται να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες στο δικό τους δίκτυο φίλων και ομάδων στο TrackiSafe. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει τις ρυθμίσεις απορρήτου για να καθορίσει ποιες πληροφορίες θα ήθελε να μοιραστεί και να ανταλλάξει με τους φίλους και τις ομάδες του.
   7. Μετά την εγγραφή του χρήστη, η ΕΤΑΙΡΙΑ χρησιμοποιεί τα λεγόμενα cookies που προσδιορίζουν τον χρήστη για όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πλατφόρμα και του επιτρέπουν να αναγνωρίζεται όταν επανεξετάζει την πλατφόρμα στο μέλλον. Ένα cookie αυτού του τύπου αποθηκεύεται στον υπολογιστή του χρήστη. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή του για να καταργήσει αυτά τα cookies ή να επιτρέψει τη χρήση της πλατφόρμας χωρίς cookies.
   8. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να αλλάξει αυτούς τους όρους προστασίας δεδομένων εντός των ορίων της νόμιμης νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα ανακοινώσει τυχόν αλλαγές στην παρούσα δήλωση. Ο χρήστης έχει την ευκαιρία να απορρίψει τυχόν αλλαγές σε γραπτή μορφή, με το οποίο αρκεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να ακυρώσει την παροχή υπηρεσιών για τον χρήστη.
   9. Εφόσον ο χρήστης έχει συμφωνήσει σε αυτό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καταχώρισης ή σε μεταγενέστερο στάδιο, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να στείλει ενημερωτικό δελτίο στο χρήστη κατά τη διάρκεια της περιόδου της σύμβασης που περιέχει πληροφορίες που σχετίζονται π.χ. με θέματα υποστήριξης, τεχνικές πληροφορίες και άλλα πληροφορίες σχετικά με το εύρος των χρησιμοποιούμενων υπηρεσιών, τις πιθανές επιλογές αναβάθμισης και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας TrackiSafe. Ένας αντίστοιχος σύνδεσμος παρέχεται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο που επιτρέπει στο χρήστη να ακυρώσει το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή.
   10. Η παρούσα συμφωνία μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή χωρίς να προσδιοριστούν οι λόγοι επικοινωνίας με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ γραπτώς στην TRACKIMO Inc
   11. 450 έβδομη λεωφόρος, σουίτα 1408. Νέα Υόρκη, 10123 Νέα Υόρκη ΗΠΑ

Ως “προσωπικές πληροφορίες” νοούνται οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι ή όταν σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες για την εύκολη αναγνώριση, επικοινωνία ή εντοπισμό σας, όπως: όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου ή γενέθλια. Δεν θεωρούμε ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες περιλαμβάνουν πληροφορίες που έχουν ανώνυμη, ώστε να μην επιτρέπουν σε τρίτους να αναγνωρίζουν εύκολα ένα συγκεκριμένο άτομο.

Όπως απαιτείται από το νόμο και παρόμοιες γνωστοποιήσεις. Μπορούμε να προσπελάσουμε, να διαφυλάξουμε και να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, άλλα στοιχεία λογαριασμού και το περιεχόμενο, αν πιστεύουμε ότι αυτό απαιτείται ή είναι κατάλληλο για: συμμόρφωση με τα αιτήματα επιβολής του νόμου και τη νομική διαδικασία, όπως δικαστική εντολή ή κλήτευση. απαντήστε στα αιτήματά σας. ή να προστατεύσετε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια των δικών σας, των άλλων ή των άλλων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ
Λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Δυστυχώς, το Διαδίκτυο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλές και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μας παρέχετε. Δεν δεχόμαστε ευθύνη για ακούσια αποκάλυψη.

Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία ή μας παρέχοντας Προσωπικές Πληροφορίες, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ηλεκτρονικά σχετικά με θέματα ασφάλειας, ιδιωτικού απορρήτου και διαχείρισης σχετικά με τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς. Εάν μάθουμε για παραβίαση συστήματος ασφαλείας, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε ηλεκτρονικά, αν δημοσιεύσετε ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία ή αποστέλλοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς. Μπορεί να έχετε νόμιμο δικαίωμα να λάβετε την παρούσα ειδοποίηση εγγράφως. Για να λάβετε δωρεάν γραπτή ειδοποίηση για παραβίαση ασφαλείας (ή για να αποσύρετε τη συναίνεσή σας από τη λήψη ηλεκτρονικής ειδοποίησης), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο https://trackimo.zendesk.com/hc/en-us/requests/new

Εάν είστε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλες περιοχές με νόμους που διέπουν τη συλλογή και χρήση δεδομένων, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι συμφωνείτε να μεταφέρετε τις πληροφορίες σας στις Ηνωμένες Πολιτείες και να τις επεξεργαστείτε παγκοσμίως. Παρέχοντας τις πληροφορίες σας, συμφωνείτε με οποιαδήποτε μεταφορά και επεξεργασία σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Δημοσίευση αναθεωρημένης πολιτικής απορρήτου. Θα δημοσιεύσουμε οποιεσδήποτε προσαρμογές στην Πολιτική Απορρήτου σε αυτή την ιστοσελίδα και η αναθεωρημένη έκδοση θα είναι αποτελεσματική όταν δημοσιευτεί. Αν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας, επισημάνετε αυτήν τη σελίδα σελιδοδείκτη και διαβάστε ανά τακτά χρονικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Νέες χρήσεις προσωπικών πληροφοριών. Από καιρό σε καιρό, ενδέχεται να επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες για χρήσεις που δεν έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν οι πρακτικές μας αλλάξουν σε σχέση με προσωπικά δεδομένα που συλλέχθηκαν προηγουμένως με τρόπο που θα ήταν λιγότερο περιοριστικός από ό, τι αναφέρεται στην έκδοση αυτής της Πολιτικής Απορρήτου που ισχύει κατά τη χρονική στιγμή κατά την οποία συλλέξαμε τις πληροφορίες, θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να ειδοποιήσουμε και να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας για οποιαδήποτε τις χρήσεις που απαιτούνται από το νόμο.